42 plater sjokolade

Endelig fikk jeg premien min – ett års forbruk av Freia Dronningsjokolade – til sammen 4,2 kilo!
Skal prøve å komme med mange tips om hva sjokoladen kan brukes til 🙂

Comments

  1. Gleder meg til gode oppskrifter! 🙂

  2. 4,2 kg går vel unna på et øyeblikk 😉

    1. Sjokolade er godt for mye (inneholder bl.a. flavonoider som senker blodtrykket, fluor og fosfat som holder tennene frie for hull, stoffer som kroppen kan omdanne til endorfiner og gjør oss lykkelig ) – men SÅ store mengder tar litt tid å konsumere 🙂

  3. Det kommer ihvertfall godt med nå frem til jul. Iallefall hos meg 😉 Håper du fikk en fin plassering også. Kaken din ser så god ut! Skal prøve meg på den ved en god anledning. Selv ble kaken min rangert til en 5.plass. Er fornøyd med det. Men jeg skulle ønske at vi fikk en mer utdypende forklaring på hvorfor de hadde valgt som de gjorde. Jeg vil gjerne vite hva jeg kan forbedre etc.

    1. Kaken fikk en god 4. plass, så jeg er VELDIG fornøyd 🙂 Og sjokoladen, ja den blir nok brukt – har mange ideer som skal prøves ut framover + flere innlegg til konfektskolen.

  4. Så flott – gratulerer 😉

    Gleder meg til flere konfektskole innlegg!

Leave a Reply

Required fields are marked*