En liten pose med små godbiter kan bli din

Nå før julen setter inn for alvor, og stressfaktoren er høyere enn alskens solfaktorer, kan det være godt å ta seg en liten pust i bakken.

Og da er det ekstra hyggelig å kunne nyte noen godbiter til kaffen, før neste punkt på listen med gjøremål skal krysses av.

Dersom du setter pris på de gode stundene, er ekstra glad i sjokolade, og mener at akkurat du trenger en liten ekstra oppmerksomhet i førjulstiden – så kan du nå prøve vinnerlykken.

Tirsdag 13. desember – på selve Luciadagen – kl. 20:00 vil jeg nemlig trekke ut en heldig person, som vil få tilsendt en liten pose med et utvalg håndlagde godbiter fra Konfekteriet.

For å få en mulighet til å vinne, vil jeg at du kommenterer dette innlegget, og skriv gjerne om du er blitt inspirert av noe som du har funnet her på bloggen. Har du forslag til en spennede konfekt eller noe annet som kan lages i sjokolade, sier jeg ikke nei takk til det heller :)

Ikke nok med det, går du inn på facebook via linken til høyre (->) på denne siden, og trykker “Liker”, gir jeg deg en ekstra mulighet til å vinne.

Altså, for å være med i trekningen MÅ du legge igjen en kommentar på dette innlegget.
For en ekstra mulighet til å vinne, vil jeg gjerne at du trykker “Liker” på min facebook side, som du  finner link til rett til høyre (->) for dette innlegget.

Lykke til – kanskje er det du som sitter godt tilbakelent i godstolen om en ukes tid, med et krus nytrukket kaffe og konfekt fra Konfekteriet.

Førjulshilsen
/Rune