Hjemmekokkene og inspirasjonskilder


Amatører, hobbykokker, hjemmekokker – mange betegnelser på vi som liker å lage hjemmelaget mat. Noen mer avanserte enn andre, men alle med gleden av å lage gode måltid.
Selv er jeg medlem av Hjemmekokkene – De glade hobbykokkers amatørforbund. Et forbund for 100% amatører, og som har som målsetting å motivere oss amatører til mer bruk av kjøkkenet og gjøre oss mer interessert i råvarene. Hjemmekokkene vil framover også gjennomføre spennende konkurranser – jeg vil spesielt trekke fram Årets Hjemmekokk 2012, hvor hovedpremien vil være et arbeidsopphold på Noma i København.

Arve Serigstad

Initiativtaker til Hjemmekokkene er Arve Serigstad – hobbykokk, Norgesmester i pizza, kokebokforfatter, og ikke minst en stor inspirasjonskilde for mange kjøkkenamatører. Hans engasjement smitter lett over på andre, og har i det minste gjort undertegnede mer opptatt av lokale råvarer og hjemmelaget mat. Det skal bli spennende å følge Arve videre framover, mye spennende kommer nok til å skje framover på matfronten.

Et lite utvalg av det som serveres på Sabi Sushi

Til slutt må jeg gi en takk til alle bloggere som deler sine matgleder med alle oss andre, og som inspirerer. I Rogaland har vi, ved hjelp av Sabi Sushi, fått på bena blogg eventer – hittil har det vært 2 eventer, og flere vil det nok bli i 2012. Og på nyåret vil noen matbloggere treffes i Bergen for en liten event.

Men nå nærmer julestormen seg, og det er på tide å gjøre de siste forberedelsene til julemiddagen sammen med familien.

God Jul til alle lesere!

/Rune

Comments

  1. Dette ser spennende ut, gleder meg til å se mer av hjemmesiden over jul 🙂

    Ønsker deg en god jul Rune 🙂

    1. Skal bli spennede å følge med videre på din blogg også! Ha en flott romjul, Maya 🙂

  2. Gleder meg til vår lille event i Bergen :). Gode ting skjer definitivt påmatfronten Rune. Bare det å ha blogg her – får igang mye for min del.. Finner masse inspirasjon…både på din blogg – og alle de andre som er aktive her :). Gleder meg til nytt år – med mange nye matmuligheter :). En strålende julehøytid til deg og dine Rune – så snakkes vi på nyåret håper jeg 🙂

    1. Satser på å få til vår event i februar, kommer snart tilbake til dere alle om aktuelle datoer. Mye spennende som har skjedd på matfronten for min del siden i sommer, og det å ha egen blogg har bare vært et stort pluss. Ha en flott romjul videre, så snakkes vi 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked*