Og vinneren er…

Konfekteriet har hatt gående en konkurranse, hvor muligheten var å vinne en flott konfektform i hardplast.
Konkurransen gikk ut på å svare på 4 spørsmål, i tillegg til å si hva som var deltakernes beste sjokolademinne.

Av 24 deltakere, var det kun en som hadde alt rett, men før vinneren avsløres vil jeg sitere noen av deltakernes sjokolademinner som ble sendt inn i løpet av konkurransen.

– “Mitt beste sjokolademinne er langt tilbake på begynnelsen av 60 talet. Bestemor bare elsket firkløver og jeg var i himmelriket når ho hentet frem noen små ruter av denne søte og gode sjokoladen. Hjerneføde kalla ho det. Eller da vi var på besøk hos oldemor og ho ba meg se i nederste kommodeskuff om det var noe som passa ei lite jente der. Fant alltid ei eske mokkabønner der”

– “Det må være den gangen da jeg fant ut jeg var gravid med mitt første barn. Og kjæresten kjøpte/satt sammen en ENORM kurv med diverse av mine yndlingsjokolader, samt en sjokoladebukett der forestilte et par roser:)”

-“Mitt beste sjokolademinne er fra nå nylig, da jeg var i Belgia og fikk gå innom alle sjokoladebutikkene. Der hadde jeg lange samtaler med sjokolade-makerne, og vi delte våre erfaringer om smaker og opplevelser innen kunsten å lage sjokolade, mens jeg smakte på de himmelske munnfullene!”

-“da alle de forreldreløse ungene mine på skolen her i nord øst thailand fikk tilsendt norsk sjokolade fra mine FB venner, de strålte og elsket den lille hyrdestunden.. herlig og hjelpe andre menneske i sin sorg og nød.. :o)”

-“Jeg var vel 6 år og på campingtur med familien, hadde lagt min melkesjokolade inne i campingvogna denne varme sommerdagen. Når jeg skulle hente den var den helt myk og på grensen til flytende – beste sjokoladen jeg har spist :)”

-“Sjokolade har vært min venn gjennom mange år, så jeg har mange gode minner rundt og om sjokolade. Men det minnet som jeg vil påstå er best er så enkelt og klisjefylt som da mamma smeltet kokesjokoladen sammen med melk og laget kakao til meg og søskenene mine på kalde vinterdager og vi hadde vært ute i snøen hele dagen. Vi fikk dessuten is oppi. Vaniljeis med krokan hvor krokanen alltid datt ned i bunnen og ble spist tilslutt. Å bruke sjokolade på den måten er himmelsk og for meg som barn var det magisk. Nå som voksen liker jeg ekstra mørk flytende sjokolade med mint eller chilli oppi. Det slår aldri feil!”

-“Min beste minne er da jeg i desember i fjor lærte meg hvordan jeg skal smelte sjokoladen riktig slik at min hjemmelagde marsipan fikk et perfekt sjokoladetrekk. Etter søk på nettet fant jeg Konfekteriet og konfektskolen. Perfekt for meg! Ny kunnskap og enda mer nytelse! Jeg har vært venn på Facebook siden jeg fant deg, og jeg har anbefalt siden videre til andre sjokoladeentusiaster.”

Mange flotte og gode sjokolademinner her!

Og helt til slutt, den som hadde alle svarene korrekt, og som vinner konfektformen er
CAROLINE GANNEFORS! Hun skriver sin egen bakeblogg, Good Cupcakes Good, vel verdt et besøk.

Gratulerer, Konfekteriet vil ta kontakt 🙂

 

 

Comments

  1. Gratulerer så masse! 🙂

  2. Så gøy!!! Tusen takk! Gleder meg masse til å bruke formen til allslags gode konfekterier!

Leave a Reply

Required fields are marked*