SalmaChef 2012 og Matstreif


Helgen 14-15 september var det duket for Matstreif festivalen i Oslo, og også finale i årets Salma Chef – hvem hadde den beste oppskriften på Salma laks.
Her har vi stilt oss opp for fotografen, fra venstre:
Meg selv, Kajsa Selnes, meddommer Eyvind Hellstrøm, Jana Mayorova, konferansier Ole Martin Alfsen og til slutt årets Salma Chef Frank Bruarøy.

Matbloggsentralen hadde gjort en avtale med Matstreif, slik at vi bloggere fikk egen omvisning på lørdag. Her fikk vi stiftet nærmere bekjentskap med noen av de mange utstillerne på Matstreif, og fikk vite mer om deres produkter.

Det ble “snopet” litt i løpet av festivalen, så det vil nok komme noen spennende matretter etterhvert. Jeg kan nevne konfekt med plommegløgg, og spennende fingermat med badsturøkt ku og gris som noen idéer.

Senere på lørdagen var det duket for Salma Chef finale.


Lars Fredriksen fra Lars spiser, drikker og synser og Jørn Broll fra Mat og vinnett var to av fire bloggere som hadde plukket ut finalerettene. Her nyter de siste rest av sommeren som besøkte hovedstaden denne dagen.


Dommerpanelet i dype samtaler over et glass champagne.


Ingunn Rekstad som skriver bloggen minmiddag.no hadde også vært med å plukket ut en av finalerettene.


Siste blogger, Ina Shelby, som skriver bloggen [kjøkkentjeneste] og er en av redaktørene i Matbloggsentralen.


Det var en strålende dag i hovedstaden, og publikum fulgte nøye med på hva som skjedde på scenen.

Det var en flott og spennende opplevelse å være deltaker i årets Salma Chef, og jeg oppfordrer alle andre til å sende inn sitt forslag til neste års konkurranse!

Gratulerer til Frank Bruarøy med seieren, det var vel fortjent!

 

Leave a Reply

Required fields are marked*